dinsdag 1 februari 2011

Excelsior - Ado den Haag, zondag 30 januari 2011

Ado den Haag kon met een goed gevoel richting stadion Woudenstein te Rotterdam vertrekken na de prima wedstrijd vorige week tegen de Friezen uit Heerenveen. Excelsior heeft de punten hard nodig wil het  uit de gevarenzone willen komen. Ondanks de behoorlijke kou en het grauwe weer was er toch een gezellige sfeer, mede door de alsmaar zingende meegereisde Ado den Haag supporters 400 (was max).
Excelsior begon fel, probeerde met het zelfde spel als de tegenpartij Ado te bestrijden, dit resulteerde zelfs in een paar kansen en uiteindelijk ook de voorsprong. Lang kon de ploeg hier niet van genieten, Ado kwam meer in het eigen spel en Dmity Bulykin werd in stelling gebracht en scoorde de gelijkmaker.
Een rode kaart voor Daan Bovenberg van Excelsior liet de wedstrijd verder kantelen en Ado kon naar hartelust spelen en maakte er bij vlagen een ware voetbalshow van. Uiteindelijk bleef de teller staan op 1-5 voor Ado. Een waanzinnig resultaat, uiteraard wel met wat voordeel door een man meer.
Maar Ado kan met een opgeheven hoofd vertrekken richting Eindhoven zaterdag AS. Laten we hopen op een stunt, een gelijk spel thuis was al knap maar Ado in deze vorm kan vast meer!

Uitblinker Jens Toornstra, pakte ook zijn eerste eredivisie doelpunt mee.

Timothy Derijck, solide als altijd
De spelers bedanken de meegereisde supporters
Voor meer foto's klik

Geen opmerkingen:

Een reactie posten