woensdag 15 juni 2011

Hockey dames ECCC, Laren HC - HC den Bosch, 10 juni 2011

Zooo, het wordt eens tijd voor wat variatie op mijn blog wat toch grotendeels wordt gedomineerd door voetbal. Voor mijn opdrachtgever ben ik afgelopen weekend twee dagen aanwezig geweest op het ECCC hockey toernooi op het terrein van gastheer/vrouw HGC te Wassenaar.
De topper in de halve finale was uiteraard de wedstrijd tussen de meiden van Laren en den Bosch. Het kon alle kanten op, Den Bosch was licht in het voordeel gezien de vorige week gewonnen wedstrijd om de landstitel echter Laren stond niet voor niets weer tegenover de meiden van den Bosch.
Het was heerlijk weer, lees not. Het goot pijpenstelen en nadat de wedstrijd al door het slechte weer wat vertraging had opgelopen (onweer in wedstrijd ervoor) kon de harde bal gaan rollen om half negen.
Den Bosch was iets dominanter in mijn ogen maar Laren gaf goed partij en moest de finale helaas aan de neus voorbij laten gaan door een strafbal voor den Bosch welke Maartje Paumen goed insloeg en de ploeg daarmee naar de finale van zondag loodste.
Bijschrift toevoegen
De twee toppers in actie, Maartje Paumen en Naomi van As 


Den Bosch blij na goed benutte strafbal
Naomi van As baalt van verlies tegen den bosch

Geen opmerkingen:

Een reactie posten