vrijdag 23 september 2011

Scheveningen - Ado den Haag, 21 september 2011

De 2e ronde van de KNVB beker stond deze week op het programma, door het hele land kwamen topclubs langs bij elkaar of bij Topklassers en Amateur verenigingen.
In den Haag of beter gezegd Scheveningen stond een leuk affiche op de rol. SVV Scheveningen mocht het opnemen tegen Ado den Haag. Veel mensen hebben hard gewerkt om alles mogelijk te maken. Ongeveer 2500 mensen waren getuige van dit treffen. Op voorhand zou je zeggen dat het allemaal vrij eenvoudig zou moeten zijn voor de groen gelen. Scheveningen een hoofdklasser met als stormram Sjaak Polak. En Ado den Haag een eredivisionist met grote namen, zeker gezien vorig jaar.
Helaas voor Ado den Haag viel het helemaal niet mee, Scheveningen begon fel en hier en daar moesten de Ado spelers zelfs behoorlijk hun best doen en was er zelfs wat frustratie te zien. Scheveningen stond na een kwartier op een 1-0 voorsprong na een aantal corners en uiteindelijk een strafschop. Pas op slag van rust kon Ado dan het net vinden na wat mislukte eerdere pogingen. Zo kabbelde de tweede helft ook verder waarbij het maar niet lukte het klasse verschil te tonen. Ado nam steeds meer risico en Scheveningen had zelfs nog een treffer moeten maken na een snelle counter. Pas nadat Tjaronn Chery er bij Ado in kwam werd het wat beter en werd er even later door Jens Toornstra gescoord op aangeven van Chery en even later stelde Chery zelf de volgende beker ronde zeker door fraai te scoren. Eindstand 1-3.
Hands door John Verhoek
Scheveningen stond lang voor in de eerste helft.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten